ŠTA NUDIMO

BRENDIRANJE

BRENDIRANJE je jedan od važnijih koraka u formiranju sopstvenog auditorijuma budućeg proizvoda. Zato je od velike važnosti izuzetno ozbiljno prići tom procesu. BREND - to nije samo marka, koja se sastoji od imena, logotipa i zvučnih simbola kompanije ili proizvoda. Pojam Brenda je širi, jer u njega još dodatno ulaze i sama kompanija ili proizvod, sa svojim karakteristikama, kao i skup očekivanja, asocijacija od strana korisnika,

obećanje dato od strane autora marke ili proizvoda! 
Jedan od najvažnijih uslova dugog i uspešnog života budućeg brenda je zvučno ime kompanije NAMEING. Mora biti prikladno za proizvod ili usluge kojima se firma bavi, lako pamtljivo i originalno, prilagodljivo stranom tržištu, ako je kompanija internacionalna. Ako bi govorili jednostavnim jezikom brending je jednako reputacija.


home_interactive_offer_list_1

KVALITETNA FOTOGRAFIJA

Preduslov dobrog dizajna su profesionalno i dobro odrađenje fotografije vašeg brenda ili proizvoda. Za dobru fotografiju potrebna je dobra ideja, kao i svetlost i umeće fotografa. Mi imamo rešenje i za to. Vrhunski fotograf radi u saradnji sa našom kompanijom.

home_interactive_offer_list_2

SLOGANI

Potrebno je da svaki brend ima svoj jedinstveni slogan. Može da bude i omiljeni citat. Slogan je moto, fraza ili kratka rečenica koja se koristi u komercijalne svrhe. Cilj joj je da čestim ponavljanjem bude lako zapamćena, prepoznata ideja koju ona plasira.

home_interactive_offer_list_3

LANSIRANJE

Lansiranje odnosno marketing brenda ili proizvoda je veoma važna stavka u poslovanju. Danas ako te nema na internetu zanači da ne postojiš. Društvene mreže su glavni vid reklamiranja na internetu, kao i blogovi, portali, google AdWords. A onda su tu i radijske, televizijske i reklame u štampanim medijima. U svakom slučaju i dalje je najbolji vid reklame preporuka. Kada je dobar proizvod, nema zime. Takođe postoji još jeda zanimljiv vid reklamiranja preko interneta, a to je e-mail marketing. Danas je e-mail marketing ozbiljan instrument, koji se koristi za uvećanje prodaje i za poboljšanje lojalnosti potencijalnih klijenata ka vašem proizvodu, usluzi ili brendu.

PITAJTE ZA CENU

    E-mail*

    Upit

    Please prove you are human by selecting the Star.