ŠTA NUDIMO

GRAFIČKI DIZAJN

Grafički dizajn je umetnost i profesija koja spaja različite vizuelne elemente u jednu celinu, a sa ciljem prenošenja neke poruke određenoj publici... Uklapanje svih vizuelnih elemenata pojedinačno razrađenih i spojenih u jedno, a zatim odštampanih ili prezentovanih na drugi način je kompletan dizajn kojim se KJU media bavi! Za početak i najbitnija stvar da bi celokupan vizuelni izgled jedne kompanije bio dobar je dobar LOGOTIP, jer LOGOTIP prikazuje individualnost, jednostavan je za korišćenje u raznim vrstama medija, prepoznatljiv u svim situacijama, uverava, identifikuje, informiše i najvažnije garantuje kvalitet.

Sve ovo bi trebalo da poseduje jedan logotip. Prvi utisak je često i jedini bitan. A ta čast uglavnom pripada Vašem LOGOTIPU. Kraće rečeno LOGO je lice kompanije. Razrađivanje logotipa je Veoma ozbiljan posao, koji treba prepustiti profesionalcima. Dajte dizajneru malo slobode, dovoljno vremena i što više informacija. Biće Vam predložene najrazličitije varijante, od standardnih do blesavih i na kraju ćemo sigurno doći do pravog rešenja i Vi ćete biti zadovoljni.


home_interactive_offer_list_1

KVALITETNA FOTOGRAFIJA

Preduslov dobrog dizajna su profesionalno i dobro odrađenje fotografije vašeg brenda ili proizvoda. Za dobru fotografiju potrebna je dobra ideja, kao i svetlost i umeće fotografa. Mi imamo rešenje i za to. Vrhunski fotograf radi u saradnji sa našom kompanijom.

home_interactive_offer_list_2

SLOGAN

Potrebno je da svaki brend ima svoj jedinstveni slogan. Može da bude i omiljeni citat. Slogan je moto, fraza ili kratka rečenica koja se koristi u komercijalne svrhe. Cilj joj je da čestim ponavljanjem bude lako zapamćena, prepoznata ideja koju ona plasira.

home_interactive_offer_list_3

LANSIRANJE

Lansiranje odnosno marketing brenda ili proizvoda je veoma važna stavka u poslovanju. Danas ako te nema na internetu zanači da ne postojiš. Društvene mreže su glavni vid reklamiranja na internetu, kao i blogovi, portali, google AdWords. A onda su tu i radijske, televizijske i reklame u štampanim medijima. U svakom slučaju i dalje je najbolji vid reklame preporuka. Kada je dobar proizvod, nema zime. Takođe postoji još jeda zanimljiv vid reklamiranja preko interneta, a to je e-mail marketing. Danas je e-mail marketing ozbiljan instrument, koji se koristi za uvećanje prodaje i za poboljšanje lojalnosti potencijalnih klijenata ka vašem proizvodu, usluzi ili brendu.

PITAJTE ZA CENU

    E-mail*

    Upit

    Please prove you are human by selecting the Key.