ŠTA NUDIMO

E-PRODAVNICE

Pod elektronskom trgovinom se podrazumeva komercijalna ponuda robe u zamenu za novac ili za drugu robu preko interneta. Ukoliko vašu robu plasirate preko interneta, vaši kupci ne moraju biti u vašem gradu. Danas je postalo ne zamislivo da ozbiljna trgovinska marka nema svoju e-prodavnicu i na taj način ne pruža svojim klijentima mogućnost da kupe određene proizvode preko svog telefona ili kompijutera.

E-prodavnice poseduju svoju bazu podataka, tako da lako možete kontrolisati koji proizvodi su najatraktivniji, koji najprodavaniji i na taj način možete poboljšati svoje poslovanje. Vaši kupci mogu da odaberu način dostave, način plaćanja i da ne potroše vreme u saobraćaju.


home_interactive_offer_list_1

KVALITETNA FOTOGRAFIJA

Preduslov dobrog dizajna su profesionalno i dobro odrađenje fotografije vašeg brenda ili proizvoda. Za dobru fotografiju potrebna je dobra ideja, kao i svetlost i umeće fotografa. Mi imamo rešenje i za to. Vrhunski fotograf radi u saradnji sa našom kompanijom.

home_interactive_offer_list_2

SLOGAN

Potrebno je da svaki brend ima svoj jedinstveni slogan. Može da bude i omiljeni citat. Slogan je moto, fraza ili kratka rečenica koja se koristi u komercijalne svrhe. Cilj joj je da čestim ponavljanjem bude lako zapamćena, prepoznata ideja koju ona plasira.

home_interactive_offer_list_3

LANSIRANJE

Lansiranje odnosno marketing brenda ili proizvoda je veoma važna stavka u poslovanju. Danas ako te nema na internetu zanači da ne postojiš. Društvene mreže su glavni vid reklamiranja na internetu, kao i blogovi, portali, google AdWords. A onda su tu i radijske, televizijske i reklame u štampanim medijima. U svakom slučaju i dalje je najbolji vid reklame preporuka. Kada je dobar proizvod, nema zime. Takođe postoji još jeda zanimljiv vid reklamiranja preko interneta, a to je e-mail marketing. Danas je e-mail marketing ozbiljan instrument, koji se koristi za uvećanje prodaje i za poboljšanje lojalnosti potencijalnih klijenata ka vašem proizvodu, usluzi ili brendu.

PITAJTE ZA CENU

    E-mail*

    Upit

    Please prove you are human by selecting the Key.