ŠTA NUDIMO

DIGITALNA ŠTAMPA

Digitalna štampa je namenjena korisnicima koji štampaju male tiraže a u kratkom vremenskom roku. Sama tehnologija digitalne štampe omogućava da Vaše ideje i želje budu odštampane brzo i kvalitetno. Kod nas možete štampati Vaše kataloge, brošure, plakate, vizit karte, fascikle, jelovnike, zahvalnice, pozivnice, koverte, memorandume kao i mnoge druge materijale potrebne Vama i vašem preduzeću.

ŠTAMPA NA VELIKOM FORMATU

PVC NALEPNICE – Štampa na pvc folijama, sjajne ili mat

ŠTAMPA NA SLIKARSKOM PLATNU – Odštampana slika, zategnuta na blind ramu je lako prenosiva i laka za postavljanje na omiljenom mestu.

SLIKA NA PENI – Štampa PVC nalepnica po vašem zahtevu, fotografiji ili slici koju ste sami odabrali izaziva posebnu pažnju ako je zalepljena (kaširana) na peni.

FOTO TAPET – Atestirani materijal daje sigurnost upotrebe štampanih tapeta u svakom Vašem kutku bez opasnosti po zdravlje.


home_interactive_offer_list_1

KVALITETNA FOTOGRAFIJA

Preduslov dobrog dizajna su profesionalno i dobro odrađenje fotografije vašeg brenda ili proizvoda. Za dobru fotografiju potrebna je dobra ideja, kao i svetlost i umeće fotografa. Mi imamo rešenje i za to. Vrhunski fotograf radi u saradnji sa našom kompanijom.

home_interactive_offer_list_2

SLOGAN

Potrebno je da svaki brend ima svoj jedinstveni slogan. Može da bude i omiljeni citat. Slogan je moto, fraza ili kratka rečenica koja se koristi u komercijalne svrhe. Cilj joj je da čestim ponavljanjem bude lako zapamćena, prepoznata ideja koju ona plasira.

home_interactive_offer_list_3

LANSIRANJE

Lansiranje odnosno marketing brenda ili proizvoda je veoma važna stavka u poslovanju. Danas ako te nema na internetu zanači da ne postojiš. Društvene mreže su glavni vid reklamiranja na internetu, kao i blogovi, portali, google AdWords. A onda su tu i radijske, televizijske i reklame u štampanim medijima. U svakom slučaju i dalje je najbolji vid reklame preporuka. Kada je dobar proizvod, nema zime. Takođe postoji još jeda zanimljiv vid reklamiranja preko interneta, a to je e-mail marketing. Danas je e-mail marketing ozbiljan instrument, koji se koristi za uvećanje prodaje i za poboljšanje lojalnosti potencijalnih klijenata ka vašem proizvodu, usluzi ili brendu.

PITAJTE ZA CENU

    E-mail*

    Upit

    Please prove you are human by selecting the Car.