ŠTA NUDIMO

SLIKANJE

Suzana Milojković rođena je 1979. godine u Beogradu. Završila je grafički i veb dizajn. Ona slika još od mladih nogu. Dok je studirala imala je predmete poput crtana i slikanja i tehničkog crtanja. Pored slikanja, bavi se primenjenom umetnošću, tetovažama, dizajnom nakita ... Učestvovala je na nekoliko kolektivnih izložbi.

Ako želite da osvežite svoj prostor nekim neobičnim i lepim slikama, ona radi na svakom formatu uglavnom akrilnom tehnikom. Akril je tehnika slikanja gde materijal deluje kao disperzija akrilne smole, a naziva se akrilnom emulzijom. Autorka slika iz ove tehnike je Suzana Milo. Slikanjem počinje da se bavi iz hobija i shvatila je da je to postalo deo njenog života.

Izložne na kojima je učestvovala:1. Realno nadREALNO - Art Centar #303 - Srbija 2015
2. Erotika u umetnosti - Art Centar #308 - Srbija 2015
3. FormatMali - Art Centar #318- Srbija 2015
4, X. Međunarodne putujće izložbe FormatMali® - Srbija 2016 #318


Pogledaj katalog

home_interactive_offer_list_1

PERFEKTNA FOTOGRAFIJA

Preduslov dobrog dizajna su profesionalno i dobro odrađenje fotografije vašeg brenda ili proizvoda. Za dobru fotografiju potrebna je dobra ideja, kao i svetlost i umeće fotografa. Mi imamo rešenje i za to. Vrhunski fotograf radi u saradnji sa našom kompanijom.

home_interactive_offer_list_2

SLOGAN

Potrebno je da svaki brend ima svoj jedinstveni slogan. Može da bude i omiljeni citat. Slogan je moto, fraza ili kratka rečenica koja se koristi u komercijalne svrhe. Cilj joj je da čestim ponavljanjem bude lako zapamćena, prepoznata ideja koju ona plasira..

home_interactive_offer_list_3

LANSIRANJE

Lansiranje odnosno marketing brenda ili proizvoda je veoma važna stavka u poslovanju. Danas ako te nema na internetu zanači da ne postojiš. Društvene mreže su glavni vid reklamiranja na internetu, kao i blogovi, portali, google AdWords. A onda su tu i radijske, televizijske i reklame u štampanim medijima. U svakom slučaju i dalje je najbolji vid reklame preporuka. Kada je dobar proizvod, nema zime. Takođe postoji još jeda zanimljiv vid reklamiranja preko interneta, a to je e-mail marketing. Danas je e-mail marketing ozbiljan instrument, koji se koristi za uvećanje prodaje i za poboljšanje lojalnosti potencijalnih klijenata ka vašem proizvodu, usluzi ili brendu.

PITAJTE ZA CENU

    E-mail*

    Upit

    Please prove you are human by selecting the House.