ŠTA NUDIMO

WEBSAJTOVI

Najefikasniji alat razvijanja biznisa u današnje vreme smatra se internet prezentacija. To je važno predstavljanje Vaše kompanije u svetskoj mreži. Posedovanje sajta će Vam omogućiti da privučete maksimalan broj klijenata iz različitih krajeva sveta. Osim toga kvalitetan sajt se smatra pokazateljem ozbiljnosti kompanije. Mi znamo koliko je bitno da sajt sadrži sve potrebne elemente, a to su privlačan dizajn i funkcionalnost. Pre nego što pristupimo pravljenju prezentacije, sastavljamo tehničke stavke i prikupljamo materijal koji

će se naći na sajtu, obrađujemo ga, istražujemo posebnost Vaše delatnosti, konkurenciju i tek onda počinjemo sa dizajniranjem. Sve nam to pomaže da stvorimo zaista efikasan i kvalitetan sajt, a ne samo lepe slike na internetu. Vrlo bitna činjenica je da nudimo kompletnu uslugu. To znači da ne morate da lutate od jedne dizajn firme do druge, već sve imate na jednom mestu. Uz izradu web prezentacije nudimo Vam HOSTING, REGISTRACIJU DOMENA, ODRŽAVANJE i AŽURIRANJE SAJTA.


home_interactive_offer_list_1

KVALITETNA FOTOGRAFIJA

Preduslov dobrog dizajna su profesionalno i dobro odrađenje fotografije vašeg brenda ili proizvoda. Za dobru fotografiju potrebna je dobra ideja, kao i svetlost i umeće fotografa. Mi imamo rešenje i za to. Vrhunski fotograf radi u saradnji sa našom kompanijom.

home_interactive_offer_list_2

SLOGAN

Potrebno je da svaki brend ima svoj jedinstveni slogan. Može da bude i omiljeni citat. Slogan je moto, fraza ili kratka rečenica koja se koristi u komercijalne svrhe. Cilj joj je da čestim ponavljanjem bude lako zapamćena, prepoznata ideja koju ona plasira.

home_interactive_offer_list_3

LANSIRANJE

Lansiranje odnosno marketing brenda ili proizvoda je veoma važna stavka u poslovanju. Danas ako te nema na internetu zanači da ne postojiš. Društvene mreže su glavni vid reklamiranja na internetu, kao i blogovi, portali, google AdWords. A onda su tu i radijske, televizijske i reklame u štampanim medijima. U svakom slučaju i dalje je najbolji vid reklame preporuka. Kada je dobar proizvod, nema zime. Takođe postoji još jeda zanimljiv vid reklamiranja preko interneta, a to je e-mail marketing. Danas je e-mail marketing ozbiljan instrument, koji se koristi za uvećanje prodaje i za poboljšanje lojalnosti potencijalnih klijenata ka vašem proizvodu, usluzi ili brendu.

PITAJTE ZA CENU

    E-mail*

    Upit

    Please prove you are human by selecting the Heart.